Tervetuloa!

Tervetuloa Villa Taivaannastan blogiin! Täällä voit seurata Villa Taivaannastassa tapahtuvia asioita lähes reaaliajassa sekä lukea viimeisimmät uutiset.

tiistai 21. joulukuuta 2010

Pentuja, pentuja, pentuja ....

Myrtille, joka ei murjota, mutta antaa teeman Murjottavan kaimansa avulla seuraavaan Taivaannastapentueeseen, on tilattu kopallinen reippaita hauvavauvoja. Tilausvahvistus on tehty uä:llä 7.12. ja toimitus tapahtuu Loppiaisen (6.1.2011) tietämissä.
Tässä kuva Myrtin vierailusta Rovaniemellä. Huomaa Myrtin ilme, toim.
huom.

Isäksi Myrtin vauvoille lupautui yksi Rovaniemen kysytyimmistä poikamiehistä, Anana´s Elämäntapa eli Jojo (s. 2006). Kyseinen nuorimies on terve, hyväkäytöksinen ja vieläpä hyvännäköinenkin. Lonkat A/A, silmät terveet. PRA status ei selvillä. Näyttelyssä on ERInomaista käyty pokkaamassa.



Mein Myrtti (s 2007) onkin jo kaikille aikaansa seuraville tuttu. Vehkaliinan Suomyrtti on saanut luonnetestissä 170p ja MH testi on suoritettu. Agia Myrtti juoksee Maxi II-luokassa, v 2010 poropaimennuskisoissa saavutus oli 8. sija ja poromainennustestin hän läpäisi -09. Missikisoista tuloksena EH. Myös Myrtin lonkat A/A, kyynerpäät 0/0, polvet ja silmät terveet. PRA status A.


Pentue on molemmille ensimmäinen. Pennut varttuvat täällä Villa Taivaannastassa, ja tarkempia tietoja pentueesta voi kysellä sähköpostitse (info@taivaannasta.com) tai puhelimitse (040-5426089).

Valokuvat by Tiina Pesonen ja Titta Repo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti