Tervetuloa!

Tervetuloa Villa Taivaannastan blogiin! Täällä voit seurata Villa Taivaannastassa tapahtuvia asioita lähes reaaliajassa sekä lukea viimeisimmät uutiset.

torstai 8. joulukuuta 2011

Wiiva + Tico = kopallinen mittelin pentuja

Tositarkoituksella saivat toisensa Mikälie Wiivana "Wiiva" ja Mintgarden´s Istrur "Tico" 9-10.11.


Tapaaminen oli hedelmällinen ja satoa laskettiin ultraäänellä 5.12. Tulokseksi saatiin varmuudella 4 sykkivää sydäntä ja mahdollisesti pari ujompaa vain vilahtivat ruudulla hetkellisesti ....


Näin ollen iloista perhetapahtumaa odotellaan vko:lle 2.




Tico on herrasmies isolla H-kirjaimella, tasapainoinen ja miellyttävä kaikenkaikkiaan. Kotona rauhoittuu hyvin mutta toisaalta aina valmiina toimintaan kun sellaista on tarjolla. Näyttelyissä on Tico menestynyt hienosti ja MVA-titteli on takataskussa. Polvet ja silmät ovat terveiksi tarkastetut. Luonnetestissä mukavat kokonaispisteet 185. Tico harrastaa omistajansa kanssa TOKO:a omaksi ilokseen ja agilityn alkeiskurssille heidän olisi tarkoitus pyrkiä kun koulukiireet omistajalta hieman hellittävät.

Ticolla on 2 pentuetta aiemmin.



Wiiva on iso koira pienessä paketissa; on luonnetta, taistelutahtoa ja vilkkautta. Wiiva reagoi nopeasti ja toteuttaa pyydetyt toiminnot vielä nopeammin. Agilityssä Wiiva on ollut haasteellinen koulutettava sähäkkyytensä vuoksi mutta hän on myös nopea oppimaan, eikä työmoottori ole koskaan hyytynyt kesken. Toisaalta osaa Wiiva myös tarvittaessa rauhoittua, ellei tähdellistä tekemistä ole tarjolla.


Kahdesti näyttelyistä EH. Polvet ja silmät terveet. Agilityssä mini III-luokka. Mainittakoon vielä, että aina tuloksen saatuaan on Wiiva ollut kilpailun nopein, kaikki kokoluokat huomioiden.


Pentujen sukusiitos% 8-polven mukaan on 0.68%.

Jos kiinnostuit pennuista, ota rohkeasti yhteyttä !









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti