Tervetuloa!

Tervetuloa Villa Taivaannastan blogiin! Täällä voit seurata Villa Taivaannastassa tapahtuvia asioita lähes reaaliajassa sekä lukea viimeisimmät uutiset.

tiistai 19. lokakuuta 2010

Nyt on tullut aika ....

... aloittaa blogin kirjoittaminen.

Se piti aloittaa jo lähes vuosi sitten, mutta kun on tässä ollut kaikenlaista, todellakin. Koulua on remontoitu lähes kaiket vapaa ajat, leirejä ja tapahtumia on järjestetty mutta ennen kaikkea meidän perheen koiraleirikeskus-projekti on pyörähtänyt niin uskomattomalla vauhdilla käyntiin, ettei tällaiseen kirjalliseen toimintaan ole aikaa meinannut löytyä.
Pyrin laittamaan tässä syyslomalla tähän alkuun sellaisen pikakelauksen kuluneesta ensimmäisestä talvesta, keväästä ja kesästä. Kuvat kertovat niin paljon enemmän kuin sanat eli niiden avulla pääsette katsomaan kuinka Loukunvaaran koulusta muodostuu Villa Taivaannasta -niminen koiraleiri ja -urheilukeskus. Koiraihmisten unelmapaikka. Valmishan se ei ole, ikuisuusprojekti, mutta tästä lähtee.


Siis 1.1.2010 meillä on koulu, keskellä rauhallista maaseutua. Pakkasta on riittävästi, mutta onneksi vain ulkona. Hienoa, upeeta ja mahtavaa.Oli oma jumppasali, luokkahuoneita, ruokala, käytäviä, portaita, huoneita, komeroita .... Eksyähän sinne meinasi väkisinkin.
Lapset ja koirat ottivat paikan nopeasti haltuun; juoksentelivat sinne-tänne, kolusivat nopeasti koko koulun läpi.
Ja löysivät aarteita.
Sitten tulivat kipsilevyt, kakkosneloset, sähkömiehet, lisää kipsilevyjä, kittiä, maalia, kittiä, maalia jne. Niin luokkahuoneet hävisivät ja tilalle ilmaantuivat tulevien leiriläisten majoitustiloja.Tänä kesänä huoneista puuttuivat vielä nukkumaparvet mutta ensi kesänä, ensi kesänä :) Huoneiden kalustuksessa on retrohenkeä rakennuksen alkuperäistä tarkoitusta kunnioittaen, saimmehan koulun mukana n 50 oranssia tuolia, kymmeniä pulpetteja, lukuisia pöytiä, kaappeja ja Marimekon verhoja. Mielenkiintoiset 7 kpl liesiä veimme kuitenkin kierrätyskeskukseen, niitä kun tuntui löytyvän jokaisesta komerosta ja varastosta.

Eihän tämä blogin aloittaminen ollutkaan niin vaikeaa, eikä sattunut lainkaan. Tästä on hyvä jatkaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti