Tervetuloa!

Tervetuloa Villa Taivaannastan blogiin! Täällä voit seurata Villa Taivaannastassa tapahtuvia asioita lähes reaaliajassa sekä lukea viimeisimmät uutiset.

maanantai 31. tammikuuta 2011

Pennut 3vko

Pennut ovat nyt reilun kolmen viikon ikäisiä. Suuria tapahtumia ja elämänmuutoksia on heidän viikkoonsa mahtunut. Ensimmäiset pöperöt on maistettu, sotkettu ja osin syötykin ja pentulasta on muutettu tupaan keskelle Lukkaristen perheen elämää. Pentue vaikuttaa hurjan tasaiselta mutta pieniä luonne-eroja on jo nähtävissä, niitä pitää pyrkiä analysoimaan seuraavien viikkojen aikana. Joka tapauksessa kaikki pennut ovat rohkeita ja tasapainoisia; uusiin asioihin suhtautuvat hyvin toimintakykynsä säilyttäen. Pieniä juoksuhepuleita on jo nähty ja painitalkoot ovat jo arkipäivää.
Myrtti äiti kävi katsastamassa uuden kodin. Kelpasi.

Kaikki sen tietää, että ennen reissua on hyvä syödä hyvin. Onneksi maitobaari oli auki, hiukan on jo ahdasta mutta sopu sijaa antaa.Tätä ei voi ehkä kertoa isona kavereille: Me muutettiin pyykkikorissa.

Kolmelle on koti jo katsottuna, kaksi veljestä etsii vielä omaa ja sitä oikeaa kotiaan. Kyllä ne vielä löytyvät. Ensi viikolla taas pentu-uutisia tällä samalla kanavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti