Tervetuloa!

Tervetuloa Villa Taivaannastan blogiin! Täällä voit seurata Villa Taivaannastassa tapahtuvia asioita lähes reaaliajassa sekä lukea viimeisimmät uutiset.

lauantai 24. syyskuuta 2011

Osavuosikatsaus


Niin on ollut toimelias kesä ettei blogia ole ehtinyt päivittää :) Selityksiä, selityksiä mutta yritetään nyt olla tämänkin suhteen aktiivisempia.

Niin lähtivät Harry Potter -Taivaannastat omiin koteihinsa 7vko:n iässä mutta kuvia heistä en saanut tänne päivitettyä tietokoneongelmien vuoksi. Toimeliaita pentuja ovat olleet, niin hyvässä kuin pahassakin, ja tällä hetkellähän lähestyvät teini-ikää kovaa kyytiä. Tsemppiä vaan kaikille asianosaisille !Leirejä on ollut kivasti, itseasiassa ihan riittävästi, näin ensimmäiseksi kesäksi. Meidän puolelta katsoen on kaikki sujunut hyvin; leiriläiset ovat olleet tyytyväisiä majoitukseen, kenttiin ja esteisiin, harjoitusmaastoihin ja ennenkaikkea ruokaan. Kasvattajapäivät, MEJÄ-, jälki-, paimennus- ja agileirit ovat olleet ohjelmistossa. Ihmisiä on ollut paikalla enimmillään 30-35 ja koiria ? Kukaan ei ole laskenut mutta varmasti yli 50 parhaimmillaan / pahimmillaan.Kuvat on ottanut T Pesonen, kiitokset kuvien lainasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti